Нужно до осени сделать перекрытие крыши на даче. Какой кровельный материал лучше купить и где ? Пока ищу информацию для себя.
Как и чем сделать перекрытие кровли на даче ?
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22023-07-14 00:32:47
Мы применили для перекрытия крыши ондулин. Он для нас больше подошел по цене.
Поделиться32023-07-14 19:57:26
Для дачи и перекрытия использовали мягкую кровлю. Заказывали ее в компании Профлист Панель. У них большой выбор кровельных материалов, перекрытий, утеплителей и так далее. Можно каждый товар изучить самим и определится с выбором строительного материала.
Поделиться42024-08-08 18:01:03
Мій старий дах почав протікати, і я почав шукати варіанти для його ремонту. Тепер мені потрібно дізнатися, де можна купити якісні матеріали для покрівлі, щоб вирішити цю проблему якнайшвидше. Чи є у когось поради з цього приводу?
Поделиться52024-08-12 12:39:12
Для нового будинку я обрав надійного виробника, у якого серед матеріалів є бітумна черепиця і це було правильне рішення. Мені важливо було знайти матеріал, який є екологічно чистим, і бітумна черепиця повністю відповідає цим вимогам. Різноманітність кольорів дозволила мені підібрати саме те, що я хотів, і створити ідеальний вигляд даху. Монтаж був простим і швидким, що значно зекономило мій час. Крім того, цей матеріал надійно захищає від погодних умов. Я радий, що зробив цей вибір. Будинок виглядає чудово.
Поделиться62024-10-12 21:46:58
Нужно до осени сделать перекрытие крыши на даче. Какой кровельный материал лучше купить и где ? Пока ищу информацию для себя.
Подивіться на металочерепицю, це один із кращих варіантів
Поделиться72024-10-12 21:49:15
Для даху на дачі ідеально підійдуть металочерепиця або профнастил — вони міцні, довговічні та доступні за ціною. Металочерепиця виглядає естетичніше, але профнастил більш практичний для простих конструкцій. Також зверніть увагу на утеплення та гідроізоляцію. Що стосується покупки, рекомендую інтернет-магазин Житлосервіс — там можна знайти з доставкою якісні покрівельні матеріали https://gise.com.ua/ . Вони часто пропонують акції та знижки, що теж важливо.